[O1] Problem z wyświetlaczem

Zwiń
X

• Filtr
  • Czas
  • Pokaż
Wyczyść wszystko
new posts
  • silukasz
    Classic
    • 2013
    • 17

aro_40, z tymi bankomatami jest OK jesli masz za free w UE. Mnie doili 9zl za każdą wypłatę, do póki sie nie zorientowałem
  • wodan
    Rider
    • 2012
    • 417
    • Octavia I combi (1U5)
    • AXR 1.9 TDI PD 101 KM

Czołem wszystkim,

Problem jest następujący:
    Podczas ostatnich upałów zaczął mi szaleć lewy wyświetlacz na szafie (ten od wyświetlania parametrów spalania itp.). Owe szaleństwo objawia się tym, że nie wyświetla mi cyfr tak od przecinka do końca prawej strony. Wygląda to mniej - więcej tak, jakby odkleił się filtr polaryzacyjny, bo na zimno nie wyświetla, a jak szafa trochę pochodzi w czasie jazdy, to cyferki powoli wracają, aż odzyskuje pełną funkcjonalność.

W związku z powyższym, może się ktoś orientuje co można z tym zrobić, za wyjątkiem wymiany szafy. Jak zwykle wszystkie sugestie i porady mile widziane
    Pozdrawiam
    Wodan

Szkodnik: O1 1.9 TDI AXR kombi

Komentarz

• pablokinah
      Rider
      • 2010
      • 574

Bardziej bym powiedział że jest złe połączenie między wyświetlaczem a płytką , ja bym rozebrał licznik i wyczyścił połączenia i tą gientką taśme powinno pomóc i dobrze docisnąć. Ja jak robiłem przy zegarach a żle zagiąłem blaszki co dociskają wyświetlacz to nie wyświetlało wszystkich segmentów.
      jakby co posiadam kabel vag

Komentarz

• wodan
        Rider
        • 2012
        • 417
        • Octavia I combi (1U5)
        • AXR 1.9 TDI PD 101 KM

Dzięki, jak znajdę chwilę to wykręcę szafę i posprawdzam.

Poleciał + za pomoc
        Pozdrawiam
        Wodan

Szkodnik: O1 1.9 TDI AXR kombi

Komentarz

Pracuję...